smartwatch ieftin

Evolio X-Watch Pro este un smartwatch ieftin cu un design actual, specificatii de top si finisaje premium.

 

Evolio X-Watch Pro este dotat cu functii smart si o conectivitate extinsa. Utilizatorul poate afla in orice moment cat de activ a fost pe parcursul zilei deoarece gadget-ul monitorizeaza numarul de pasi parcursi intr-un anumit interval de timp. Acest smartwatch ieftin prezentat de Evolio ne spune chiar si daca este cazul sa luam masuri pentru imbunatatirea calitatii somnului.

Cat despre conectivitatea extinsa, putem afirma ca acest model permite redarea fisierelor audio prin intermediul difuzorului incorporat. Dispune de slot de card SD si de conectivitate WiFi. Este compatibil cu versiuni mai noi de Android 4.3 sau iOS7.

Evolio X-Watch Pro are un display IPS LCD de 1.5 inch, o rezolutie de 240 x 240 pixeli, o raza de actiune de 10 m. si o baterie Li-Ion de 300 mAh, care are o autonomie de la 2 pana la 5 zile. Modelul ruleaza cu sistemul de operare LinkIt si incorporeaza un procesor MT2502C, cu o frecventa de 260 MHz.

x-watch_proAcest smartwatch ieftin permite utilizatorului sa fie conectat cu smartphone-ul sau printr-o simpla atingere a ecranului tactil. Deoarece include slot pentru SIM, gadget-ul poate fi folosit ca telefon propriu-zis cat si in conexiune cu smartphone-ul, via Bluetooth. Ne permite sa efectuam apeluri, sa raspundem sau sa primim SMS dar si sa primim notificari ( e-mail, facebook, twitter, skype, whatsapp etc. ) in timp real.

Pentru pretul listat, Evolio X-Watch Pro are un mare plus, si anume, o alarma antifurt.  Cand smartphone-ul cu care este conectat se indeparteaza de utilizator, se declanseaza alerta de furt. Totodata, ceasul smart beneficiaza de camera pentru fotografii si filmari discrete.ceas-inteligent-evolio-xwatch-pro_3

Evolio X-Watch Pro  ne incanta si cu alte dotari precum : conexiune Bluetooth v4.0, micro USB, micro SD, G-Senzor si Sleep Monitor si cu functiile : speaker, calendar, alarma, pedometru, player video si player muzical.

Citeste si : Cel mai ieftin smartwatch

Atat greutatea ( 60 de grame ) cat si dimensiunile ( 55.5 x 43 x 12 mm. ) il transforma intr-un smartwatch ieftin usor de purtat si confortabil.

Se livreaza cu cablu USB pentru alimentare, manual de instructiuni si cu o garantie de 2 ani.

5 (100%) 5 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here