samsungSamsung doreste ca viitorul sau SmartWatch sa proiecteze o interfata virtuala pe mana noastra

   Una dintre principalele probleme atunci cand se utilizeaza un SmartWatch este incapacitatea de a lucra pe un ecran atat de mic. Samsung vine cu aceasta idee inovativa de a extinde posibilitatile si functiile de interfata, prezentandu-ne un sistem de proiectie cu laser, care va folosi pielea mainii noastre ca pe o extensie a interfetei.

Un astfel de sistem ar putea avea butoane virtuale pe degete, meniuri noi afisate pe brat, o tastatura mai mare si multe alte functii. De asemenea am avea posibilitatea de a interactiona cu aceste proiectii datorita unui senzor de lumina, care ar avea capacitatea de a detecta zona pe care o atingem.

Un alt lucru interesant este fapul ca aceasta proiectie nu este uzuala doar pe pielea noastra ci si pe alte suprafete cum ar fi pereti, usi sau mese. Mai mult de atat, acest sistem de proiectie nu este limitat doar la SmartWatches, deoarece, potrivit imaginilor, acesta ar putea fi aplicat chiar si pe ochelarii de realitate virtuala.

Acest ceas cu proiectie se afla momentan in stadiu de brevet. Aceasta tehnologie a fost brevetata de catre samsung inca din 2014.

De atunci si pana acum Samsung nu a  „miscat” nimic in acest domeniu si nu se stie care sunt sansele sa vedem un astfel de produs cat de curand lansat.  Avand in vedere ca un astfel de proiector va consuma multa energie electrica pe care bateriile mici actuale ale ceasurilor inteligente nu o pot sustine, probabil acesta este motivul pentru care samsung nu a mai facut nimic in acest sens, si asteapta sau cerceteaza o solutie mai buna care sa asigure o autonomie mai buna care sa sustina aceasta  noua tehnologie.

Un lucru este sigur insa, Samsung va fi prima companie care va lansa un smartwach care va proiecta o interfata virtuala, si care va revolutiona piata smartwatch-urilor.

Mai multe imagini puteti vedea in galeria foto de mai jos.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa: phonearena.com


Produse Recomandate:

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here