statie-de-calcat-philipsIn portofoliul companiei Philips gasim o statie de calcat dotata cu o tehnologie silentioasa cu abur, care ofera rezultate rapide fara riscul de ardere.

 

Aceasta statie de calcat poarta numele de Philips Perfect Care Aqua, model GC8651/10 si este construita pentru a calca orice tip de material incepand de la matase, bumbac, pana la in si casmir.

Fie ca ne place sau nu, calcatul hainelor este o necesitate mai ales daca alegem sa purtam tinute elegante sau fabricate din materiale pretentioase.

Philips Perfect Care Aqua calca rapid si silentios fara a fi necesara reglarea temperaturii. Are integrate tehnologia Silence Stream, care se traduce prin “puterea aburului cu sunet minim”. Cu aceasta statie de calcat iti vei putea indeplini sarcinile fara sa fi deranjata de zgomotul aburului. 


Modelul GC8651/10
  este prevazut cu o tehnologie revolutionara cu un procesor de control inteligent si avansat, care controleaza ( cu exactitate ) temperatura talpii. Camera de abur ciclonic puternic, asigura aburul puternic intr-un ritm constant, facand calcatul mai usor si mai rapid.

De asemenea, are si o functie exclusiva si anume Easy De-Calc de la Philips, care asigura o modalitate ideala de a elimina calcarul si de a prelungi durata de viata a aparatului.

Cum functioneaza? Este foarte simplu. Cand aparatul este rece, deschidem dopul Easy De-Calc si colectam calcarul si apa murdara intr-un recipient.

Te-ar putea interesa si : Top 4 cele mai bune fiare de calcat

Cu aceasta statie de calcat putem utiliza modul Eco, cu o cantitate redusa de abur, iar in acest fel vom economisi energie fara sa compromitem rezultatele de calcare.

Inca o functie foarte importanta este blocarea in siguranta. Philips Perfect Care Aqua este prevazut cu blocare sigura la transport. Fierul se va bloca pe baza in siguranta iar in acest mod reducem riscul atingerii talpii fierbinti. Aceasta functie ne ajuta si la transportul cu usurinta a statiei de calcat.

Tehnologia Philips OptimalTEMP ne garanteaza ca nu vor exista arsuri pe toate articolele ce pot fi calcate deoarece in timpul calcarii nu este nevoie sa asezam fierul pe statia de baza.

Aceasta statie de calcat ne ofera o presiune de pana la 6,2 bari si o talpa rezistenta la zgarieturi, de 5 stele, cu strat integrat de oxid de titan.

 

Aspecte esentiale

 • Jet de abur : 330 g.
 • Capacitate rezervor de apa : 2500 ml.
 • Memento pentru detartrare, oprire automata de siguranta, solutie de depozitare

Specificatii tehnice 

 • Alimentare : 2400 W
 • Talpa : T-ionicGlide
 • Sprijinire sigura, varf pentru abur, abur pe verticala, clema pentru cablu, compartiment de depozitare a furtunului, alarma nivel redus de apa
 • Timp de incalzire : 2 min.
 • Lungime furtun : 1.7 m.
 • Lungime cablu de alimentare : 1.8 m.
 • Dimensiuni : 36.2 x 27 x 26.3 cm.
 • Greutate fier : 1.1 kg.
 • Greutate fier + baza : 4.5 kg.

 

Aceasta statie de calcat  Philps se numara printre aparatele profesionale destinate calcatului si prezinta un raport calitate/pret, excelent.

Click aici pentru a vedea cea mai buna REDUCERE pentru statia ca calcat Philips la eMAG
5 (100%) 4 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here