sunscreenr

Sunscreenr de la Voxelight este un gadget de detectare care isi propune sa faca “invizibilul vizibil” referitor la locurile in care ne dam cu cremele de protectie solara.

Sunscreenr nu poate preveni efectele expunerii la soare, insa este partenerul digital al cremei de protectie solara.

Pentru ca razele UV ale soarelui sa isi faca treaba si sa ne lase cu arsuri, este nevoie de doar 15 minute. Arsurile provocate de soare pot cauza diverse complicatii printre care chiar si cancerul de piele. Agentia de protectie a mediului raporteaza faptul ca 1 milion de persoane din SUA sunt diagnosticate cu cancer de piele in fiecare an.

Cremele de protectie pe care le folosim in mod constant sunt proiectate pentru a absorbi sau a bloca razele de soare. Cand achizitionam o astfel de crema, avem posibilitatea de a alege dintre diferite nivele de protectie pentru a beneficia de cel potrivit pentru fiecare tip de piele.

Dispozitivul Sunscreenr este de dimensiuni mici, care, dupa ce ati aplicat protectia solara, va ajuta sa vedeti cat de bine ati aplicat crema, uitandu-va printr-un mic vizor al dispozitivului.

Ce dotari se regasesc in Sunscreenr? In interiorul acestuia este o camera UV 1.3 MP, care arata razele UV reflectate. Daca crema de protectie isi face treaba, absoarbe razele. Locurile in care am intins bine crema de protectie, vor arata, prin vizor, negre ( pentru ca aceasta nu reflecta lumina UV ). Portiunile care raman descoperite, se vor arata deschise la culoare.

Citeste si : Perfect Memory, camera pandantiv

Daca te afli la plaja si nu mai este nimeni in jurul tau care sa te “ scaneze “ cu Sunscreenr, nu trebuie sa iti faci griji. Poti “ scana “ singur corpul si inregistra pana la 30 de secunde de material video in aparat. Materialul inregistrat il poti urmari prin vizorul gadget-ului iar in acest mod te poti convinge ca nu ai ratat nici o “ bucatica ” de piele.

Un astfel de aparat este binevenit si ne ajuta sa nu intrecem masura stand sub razele soarelui fara protectia adecvata.

Sursa: dailymail.co.uk


5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here