gama televizoare tesla

Comtrade Distribution, un mare distribuitor de produse electronice din sud-estul Europei, lanseaza gama de televizoare Tesla, in Romania.

Stiu ca multa lume asociaza acest nume cu compania pe care o detine Elon Musk (producatoare de masini electrice) insa, de aceasta data nu are nici o legatura. Comtrade Distribution a lansat marca Tesla din anul 2014 iar primul produs a fost o tableta. Desigur, tableta nu a ajuns si in tara noastra insa acum ne putem bucura de aceste televizoare Tesla care vor fi accesibile din toamna acestui an.

Gama de televizoare Tesla promite televizoare calitative la un pret acceptabil, productia fiind realizata la standarde inalte doar de companii atent alese. Aceasta gama se imparte in trei serii si anume: seria 3, 6 si 9.

Seria 3 este un fel de „inceput” si cuprinde televizoare echipate cu Panel A+ cu un contrast ridicat, rezolutii FHD, unghiuri de vizualizare de 178 grade si culori exacte. Acest model include si optiuni PVR pentru inregistrarea pe dispozitive externe, porturi HDMI si un media player USB care poate reda toate formatele video.

Seria 6 este echipata cu toate cele mentionate mai sus plus posibilitatea de a naviga pe internet (conturi de socializare, YouTube, jocuri). Sistemul de operare este Opera si vine cu Facebook si YouTube preinstalate.

Seria 9 este „punctul high” al acestor televizoare Tesla deoarece ruleaza cu sistemul Google Android TV.

Daca televizoarele Tesla au succes sau nu in tara noastra, ramane de vazut. Insa, pana atunci, din curiozitate pentru pretul listat le-am cautat in magazinele online si iata ce am gasit.

Televizor Smart LED Tesla – 101 cm (model:40S367BFS)

Scurta descriere: Acest televizor face parte din Seria 3, are un design versatil si ofera o buna calitate a imaginii, are Paneluri A+, receptor de semnal digital si prin satelit. Elimina aparitia pixelilor „morti”, are constrast puternic si culori naturale, oferind un echilibru incomparabil intre calitate si accesibilitate.

Caracteristici superioare imagine:Panel Refresh Rate 60Hz, Adjustable Picture Controls, Picture Mode Standard/Soft/Dynamic/User, Picture Size 16:9/4:3/Auto/ Panorama/Sub/ Movie, Color Preset Nature/Warm/User/Cool.

Rezolutie ecran (pixeli): 1920 x 1080  Conexiuni: AV In, PC Audio In, RF In, CI+ VGA

Vezi Detalii Si Pret


 

Televizor Smart Android LED Tesla – 140 cm (model:55S901SUS)

televizoare tesla

Scurta descriere: Acest model te lasa sa faci aproape orice iti doresti iar partea buna este ca telecomanda are cautare vocal. Asta inseamna ca trebuie doar sa spui cu voce tare ceea ce vrei iar telecomanda ar trebui sa execute (telecomanda se foloseste si la jocuri).

Cu o interfata intuitiva, ai acces facil la aplicatiile din Google Play, in timp ce bara de sunet integrata cu certificat DTS & Dolby Digital ofera o adevarata experienta de cinematograf iar Chromecast-ul integrat te ajuta sa vizionezi continul multimedia pe smartphone sau tableta fara sa le blochezi.

Caracteristici superioare sunet: Sound Mode Standard, Movie, Music, Sports, User Adjustable Sound Controls, Dolby Processing, SURROUND SOUND.

Caracteristici superioare imagine: Native Refresh Rate 60 Hz, MCI Rate 240 Hz, Picture Mode User/Cinema/Sport/Vivid/Hi-Bright, Adjustable Picture Controls, Color Preset Nature/Warm/User/Cool, Noise Reduction, Dynamic Backlight.

Vezi Detalii Si Pret


 

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here