storcator de fructeAcest top 4 cele mai bune storcatoare de fructe este menit sa va ajute in achizitionarea unui astfel de aparat, potrivit pentru necesitatile dumneavoastra.

 

Tehnologia moderna ne ofera multe facilitati iar printre acestea se numara si storcatorul de fructe, dispozitiv indispensabil care ne va usura munca in bucatarie.

Un stil de viata sanatos implica si o alimentatie sanatoasa pe care o puteti obtine cu ajutorul unor storcatoare de fructe. Acestea vor pregati sucuri naturale din ingrediente alese de dumneavoastra .

Deoarece pe piata exista o varietate de modele si de producatori, noi v-am usurat munca analizand diferite tipuri de storcatoare de fructe  si alegandu-le pe cele mai bune in raportul calitate / pret.

Top 4 cele mai bune storcatoare de fructe.


  1. Storctor de fructe Philips Avance Collection HR1870/00

Acest model de la Philips este un produs de calitate, cu un sistem inovator cu sita inversa, dotare ce permite extragerea cu pana la 10 % mai mult suc decat un storcator centrifugal conventional.

Philips Avance Collection HR1870/00  este un dispozitiv eficient deoarece pulpa fructelor si legumelor este separata de sucul propriu-zis si se poate prepara pana la 2.5 l de suc fara sa fiti nevoiti sa goliti recipientul pentru pulpa. Desigur, acesta vine accesorizat cu o cana pentru suc.

Inainte sa intre in tubul de alimentare, fructele nu trebuie sa fie taiate in prealabil iar fructele si legumele care se pot stoarce se intind intr-o gama foarte diversa.

Diametrul tubului de alimentare este de 8 cm, gura de scurgere are sistem anti-picurare, ansamblarea se face usor iar piesele detasabile se pot igieniza in masina de spalat vase sau manual.

Pentru modelul HR1870/00, Philips foloseste tehnologia QuickClean cu sita electropolisata. Este dotat cu 2 functii pentru fructe si legume moi si dure si are inclus chiar si un sistem ( atasabil, cu rotatie ) pentru stoarcerea citricelor.

Lungimea cablului de alimentare este de 1m, puterea motorului de 700W dar si zgomotul este pe masura, acesta fiind de 70 dB.


  1. Storctor de fructe Bosch MES25G0

Bosch ofera mereu produse de calitate iar acest model este un storcator de fructe performant care permite procesarea diferitelor tipuri de fructe si legume intr-un timp foarte scurt. Nici acest model nu necesita taierea fructelor inainte de a le introduce in tubul de alimentare deoarece este extra-larg, cu diametrul de 8 cm.

Modelul MES25G0 este dotat cu functia SafetyStop, functie ce nu permite functionarea storcatorului daca componentele nu sunt plasate corespunzator. Si conul sau de scurgere are o functie speciala numita DripStop care previne picurarea sucului pe suprafata de lucru.

Pentru extractia optima a sucului, acesta are o microsita din otel si include doua viteze pentru o consistenta diferita a fructelor si legumelor ( moi si tari ).

Puterea motorului este de 700W, recipientul pentru colectarea pulpei are o capacitate de 2 l , cel pentru suc de 1.2 l iar lungimea cablului de alimentare este de 1m.

Alte accesorii : perie pentru curatare, recipient pentru suc, cu separator de spuma. Bosch MES25G0 are un nivel de zgomot de 75 dB.


  1. Storctor de fructe Heinner TurboMax XF-8080-RD 

Heinner ne prezinta un model centrifugal cu un motor puternic de 850W, care ajuta la separarea rapida a sucului de pulpa. Diametrul tubului de alimentare este de 7.5 cm ( fructele si legumele nu trebuie taiate ), recipientul colector pentru pulpa are capacitatea de 2l iar cel pentru suc, de 1 l. Dimensiunile pe care le detine Heinner TurboMax sunt micute : 20x30x40 cm, ceea ce inseamna ca acest model economiseste spatiu in bucatarie.

Acest storcator de fructe are o carcasa metalica si se curata usor atat in interior cat si in exterior si este dotat cu sistem de siguranta si sita din inox. Heinner se impune cu doua trepte de viteza insa este cam zgomotos, ajungand la un nivel de 78 dB


  1. Storctor de fructe Gorenje JC 800 Y

Producatorul de electrocasnice din Slovenia ne ofera un storcator de fructe bun la un pret rezonabil.

Gorenje JC 800 Y, ultimul prezentat din top 4 cele mai bune storcatoare de fructe, este un aparat de o calitate superioara, performant din punct de vedere al constructiei dar si al dotarilor pe care le detine.

Aparatul poate procesa diverse tipuri de fructe si legume in mod rapid iar acestea pot fi introduse intregi in tubul de alimentare larg.

Modelul JC 800 Y este compatibil cu masina de spalat vase, ne incanta cu  un sistem de anti-alunecare, sistem de siguranta si o sita din inox.

Puterea motorului este de 800W storcand in mod eficient iar cantitatea de pulpa reziduala este minima.

Dimensiunile storcatorului sunt de 330x365x220 mm find usor de depozitat.

Alte caracteristici: capacitate recipient pentru pulpa de 2l, pentru suc de 1l si doua trepte de viteza.


Speram ca acest top 4 cele mai bune storcatoare de fructe sa va ajute la achizitionarea unui storcator performant de care sa va bucurati mult timp de acum inainte.

5 (100%) 5 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here