kingston

Kingston a lansat stick-uri USB securizate care sunt prevazute cu functie avansata de criptare a datelor. Acestea poarta numele de IronKey D300, respectiv IronKey D300 Managed.

 

Primul model marca Kingston, IronKey D300, utilizeaza un firmware semnat digital si ofera protectie la atacuri malware BadUSB dar si protocol complex de parolare, reusind sa previna accesul neautorizat. Este certificat FIPS 140-2 Level 3, si foloseste algoritimul de criptare a datelor AES pe 256 biti in modul XTS.

In plus, USB-ul este protejat de o carcasa confectionata din zinc, care totodata este si rezistenta la apa, rezistand pana la adancimea de 1,2 m. Componentele din interior sunt etanseizate intr-o capsula ( din rasini epoxidice ) pentru o securizare fizica.

Urmatorul model prezentat de Kingston, si anume IronKey D3000 Mnaged, are nevoie de IronKey EMS de la DataLocker deoarece acesta permite managementul central al accesului si al gradului de utilizare pentru mii de unitati. Ce este IronKey EMS? O solutie de management foarte flexibila, care poate fi implementata in cloud dar si in on premise. Aceasta impune folosire unor politici de securitate specific precum o parola puternica si o limita de incercari. Punctual forte este ca permite administratorilor de sistem sa dezactiveze de la distanta unitatile pierdute sau furate.

Citeste si: Cardurile UFS, o noua generatie.

Gabriel Gadea, director de dezvoltare Kingston Technology Romania si Bulgaria a declarat urmatoarele:

„Combinatia dintre memoriile Flash Kingston si solutiile de criptare IronKey ne-au permis sa cream un USB performant si fiabil. Obiectivul nostru este de a pune la dispozitia cat mai multor organizatii noul USB IronKey D300. Clientii care au nevoie de USB-uri criptate, atat cu management, cat si fara, vor descoperi in IronKey D300 o solutie moderna, accesibila si rentabila pentru a fi utilizata la locul de munca”.

Ambele stick-uri Kingston ofera o viteza de transfer a datelor echivalenta cu cea a USB-urilor 3.0. Acestea vin cu o garantie de 5 ani, suport tehnic gratuit si sunt disponibile in urmatoarele variante: 4GB, 8GB, 16GB, 32GB,64GB si 128GB.


5 (100%) 3 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here