volvo xc90Volvo iti va permite sa controlezi modelul XC90 cu ajutorul unui smartwatch.

 

Legendara companie auto, Volvo, isi doreste ca principalele masini sa fie controlate de la un ceas inteligent, si din aceasta cauza vor dezvolta aplicatii pentru ceasurile Android si Apple.

Volvo XC90 va beneficia de acest aspect.

Mai exact, Volvo a adaugat functii noi aplicatiei Volvo On Call app pentru ceasurile inteligente Android Wear

Din punctul de vedere al sigurantei vehiculelor, avem multe de spus despre relatia dintre masini si dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele si accesoriile inteligente.

Majoritatea lucrurilor pe care le vom putea face cu ceasul inteligent, nu sunt o surpriza. Volvo XC90 ne va permite, prin legatura masinii cu ceasul, sa inchidem sau sa deschidem portierele vehiculului atat de la distanta cat si de aproape si sa pornim sistemul de aer conditionat. De asemenea, putem verifica “semnele vitale” ale masinii de la ceasul nostru sau de la dispozitivul mobil, care arata distanta in kilometri, cantitatea de benzina pe care o avem in rezervor si ne arata chiar si mesaje de intretinere.

Pentru o functionalitate mai avansata, avem posibilitatea de a localiza masina folosind tehnologia GPS. Volvo ne va oferi facilitatea de a ajunge la masina cu indicatiile oferite de propriul ceas.

O alta utilitate consta in efectuarea unui apel de urgenta de catre sistemul masinii in cazul detectarii unui accident si daca airbagurile s-au declansat.

5 (100%) 2 votes

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here