WhatsApp

WhatsApp a lansat aplicatia de mesagerie si pentru Windows si Mac OS, facand un salt important de la device-uri mobile spre computer.

Aceasta alternativa  poate fi folosita de orice utilizator care foloseste aplicatia pe un device mobil, si prezinta o noua modalitate de a mentine legatura in orice moment, utilizand fie telefonul mobil, fie computerul.

Reprezentantii Facebook (compania care detine aplicatia) au afirmat ca : “Aplicatia noastra pentru desktop, reprezinta o simpla extensie a telefonului tau mobil.”, aplicatia fiind o varianta imbunatatita a predecesorului WhatsApp Web, care permite inregistrarea mesajelor vocale, selectarea si trimiterea de fotografii si utilizarea camerei computerului.

Chiar daca inchidem browser-ul putem pastra legatura cu prietenii,familia si cunoscutii. Aplicatia WhatsApp pentru Windows si Mac OS, este dezvoltata cu un cadru numit Electron, care tocmai ce a ajuns la versiunea 1.0 si ofera o serie de avantaje cum ar fi un suport mai bun al notificarilor si comenzi rapide de la tastatura.

Cum instalam aplicatia?

Pentru a putea descarca aplicatia, trebuie sa avem cel putin Windows 8 sau Mac OS 10.9.

In primul rand trebuie sa accesam sectiunea de download de pe site-ul oficial WhatsApp si sa selectam tipul sistemului de operare ( Windows sau Mac OS ). Pentru a instala aplicatia dam dublu click pe fisieru descarcat .exe.  Conectandu-ne la internet de pe telefon, vom deschide aplicatia WhatsApp/Meniu si alegem optiunea WhatsAppWeb. Cu telefonul mobil vom scana codul QR afisat si in cateva momente contul de WhatsApp se va sincroniza.

Dupa cum sustin si reprezentantii companiei, aceasta aplicatie desktop  va fi foarte folositoare utilizatorilor care petrec mult timp in fata calculatorului, fiindu-le mult mai usor sa isi verifice mesajele.


Produse Recomandate:

Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here