xbox one S

Xbox One S este numele noii console de jocuri, anuntata oficial de Microsoft.

 

Noua consola care este cu 40% mai mica decat un Xbox One dar si mai performanta, va putea fi comandata din data de 2 august 2016, in mai multe tari printre care se numara SUA si Marea Britanie. Tot pe 2 august, Microsoft va prezenta si primul update major pentru Windows 10.

Xbox One S are un design apropiat de cel al unui Xbox One standard iar prima schimbare este culoarea alba, numita robot white. O alta modificare pe care au adoptat-o reprezinta inglobarea transformatorului in cutie.

Cea mai noua consola de jocuri ofera suport pentru tehnologia High Dynamic Range si beneficiaza un nou Xbox Wireless Controller ( la pretul de 60 de dolari ).

Gadget-ul va putea reda filme Blu-Ray si continut 4K Ultra HD de pe Amazon Video, Netflix si altele. Va avea suport pentru continutul UDR atat in clipuri video cat si in jocuri. Unul dintre cele trei porturi USB a fost reamplasat in partea din fata, iar portul dedicat pentru Kinect a fost eliminat.  Noua consola se va conecta la senzor prin intermediul unui adaptor.

O versiune “ launch edition “ de 2 TB a fost anuntata de Microsoft, iar pretul va fi de 399 de dolari. Xbox One S va fi disponibila si in alte versiuni precum 500 GB ( 300 de dolari ) si 1 TB ( 350 de dolari ).  Aceste versiuni vor fi lansate ulterior.

 

Xbox si raportul financiar Microsoft

Raportul celui de-al patrulea sfert din anul financiar 2016 ( aprilie-iunie) a fost prezentat de Microsoft aducand si vesti proaste dar si vesti bune.

Acesta ne indica ca veniturile generate de divizia Xbox au scazut cu 33% din cauza incetinirii vanzarilor si a reducerilor de pret pentru Xbox One. Suma pe care a strans-o Microsoft prin divizia Xbox este de 152 de milioane de dolari.

Aceasta perioada grea a venit in momentul in care compania anuntase viitoarele Xbox One Scorpio si Xbox One S. Cu siguranta gamerii asteapta noile console, pe cea mult mai compacta care va fi disponibila din 2 august si pe cea semnificativ mai puternica de care ne vom bucura abia in anul 2017.

Utilizatorii activi ai Xbox-ului Live au crescut cu 33% pana la 49 de milioane.  Prin urmare, Microsoft a vazut cum venitul sau a ajuns la 20.6 miliarde de dolari in FY2016 Q4.

 

Cel mai probabil, in Romania vom putea achizitiona noua consola la 2-3 saptamani distanta fata de data aparitiei acesteia deoarece nu ne numaram printre tarile care o vor comercializa incepand cu 2 august.


Produse Recomandate:

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here