xperia x performance

Xperia X Performance detine una dintre cele mai bune camere foto de pe piata si este pus pe teren egal cu Galaxy S7 si HTC 10.

 

Sony este unul dintre cei mai importanti producatori de senzori foto pentru smartphone-uri. Aceasta companie vinde componente la majoritatea producatorilor de telefoane mobile, prin urmare si produsele sale exceleaza in performanta.

DxOMark este o autoritate in domeniul fotografiei, care testeaza camera telefonului in toate scenariile posibilie pentru a gasi avantajele si dezavantajele acesteia. Camera de pe Xperia X Performance atrage atentia prin focalizare rapida in orice conditie de iluminare, balans de alb corect, pastrarea detaliilor in cazul fotografiilor cu blitz si expunerea corecta.

Camera are un senzor de 23 MP cu dimensiunea de 1 / 2.3 inch si este cababila sa realizeze o fotografie in 0.6 secunde.

Dezavantajele sale au fost modul HDR  care nu se activeaza automat in toate situatiile in care este necesar, aberatiile cromatice care pot sa apara la marginea fotografiilor in anumite situatii si balansul de alb care poate sa isi piarda acuratetea in poze consecutive.

Xperia X Performance a fost laudata la capitolul video pentru stabilizarea buna, focalizarea rapida, putin zgomot de imagine, setarea automata a timpului de expunere si a balansului de alb in mod corect. Notele DxOMark pentru foto si video au fost la nivel maxim : 88 de puncte.

Printre altele, modelul Xperia X Performance este dotat cu o platform hardware de ultima generatie. Sony a optat pentru un chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu grafica Adreno 530. Terminalul vine cu doua difuzoare pentru o calitate cat mai buna a sunetului si iese in evidenta prind design-ul simplu si elegant si prin sticla de pe partea dreapta. Producatorul pastreaza formatul unibody si adauga o baterie de 2.700 mAh a carei autonomie ar trebui sa ajunga la 2 zile.

Telefonul marcheaza o evolutie naturala, care are insa potentialul de a atrage un numar important de cumparatori.

Specificatii Sony Xperia X Performance

  • ecran IPS de 5.0 inch cu rezolutie Full HD
  • chipset Snapdragon 820
  • 3 GB RAM
  • 32 GB memorie interna
  • camera foto 23 MP cu inregistrare Full HD
  • conectivitate 3G, 4G, Wi-Fi
  • sistem de operare Android 6.0 Marshmallow
  • acumulator Li-Ion de 2.700 mAh
  • greutate 164 grame

Produse Recomandate:

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here