ZenFone Live

ASUS pregateste un nou model de smartphone numit ZenFone Live, care promite camere performante chiar daca se incadreaza in categoria mid-range.

ZenFone Live este un terminal orientat spre utilizatorii care folosesc in mod frecvent optiunea de live atat pe Facebook cat si pe Twitter. Noul model este echipat cu un hardware de medie insa, recupereaza prin intermediul camerelor foto performante si al software-ului care este dedicat pentru livestreaming.

Asadar, constructia acestuia se invarte in jurul celor doua camera din dotare care vor imbunatati calitatea imaginilor transmise. Camera foto principala are integrat un senzor de 13 MP, dispune de un blitz functional chiar si in timpul filmarilor si de un obiectiv cu deschidere larga, de 82 de grade.

Camera foto pentru selfie (cea secundara) prezinta 5 MP si este dotata cu pixeli de 1,4nm, care sunt capabili de a capta mai multa lumina, astfel imbunatatind imaginea si eliminand zgomotul de imagine care este cauzat de cresterea valorii ISO in utilizare.

Atat camera principala cat si cea secundara pot fi folosite impreuna cu aplicatia BeautyLive, aplicatie care va usura pornirea livestream-urilor. Aceasta foloseste algoritmi avansati care vor corecta imaginile in timp real. Toate acestea inseamna ca, cu ajutorul terminalului ZenFone Live putem elimina imperfectiunile fetei precum si alte defecte care nu ne incanta. In plus, aplicatia BeautyLive poate folosi unul dintre microfoanele smartphone-ului pentru a elimina zgomotul din jurul utilizatorului.

Daca facem referire la celelalte specificatii, ZenFone Live nu impresioneaza prea mult fata de alte modele ale producatorului. Acesta va avea un display HD de 5 inch, o rezolutie de 1280 x 720 de pixeli si un procesor Quad Core marca Qualcomm. La capitolul memorie ne ofera 2 GB de RAM si 16 sau 32 GB de memorie interna. Vom avea si posibilitatea de a extinde memoria prin adaugarea unui card microSD.

Deocamdata nu sunt alte detalii legate de ZenFone Live si nu s-a dezvaluit nici data lansarii dar putem banui ca va fi prezentat de ASUS la MWC.

Sursa: androidauthority.com

5 (100%) 1 vote

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here