Zte-Axon-7

ZTE ( denumita anterior Zhongxing Telecommunication Equipment ) este o companie care produce echipamente de telecomunicatii din Shenzhen, Republica Populara Chineza.  Aceasta companie pregateste o noua lansare pe piata de smartphone-uri si anume Axton 7 care are un hardware puternic la nivelul competitorilor,  insa la un pret mai accesibil.

Noul Axton 7 vine cu o constructie premium si un design elegant precum si cu o varianta cu 6 GB memorie RAM. Acest model are un ecran AMOLED de 5,5 inch cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli ), memorie RAM  de 4 sau 6 GB  ( in functie de varianta, cu 64 sau 128 GB spatiu intern de stocare ), chipset Snapdragon 820 la 2,15 GHz si capabilitate de dual SIM.

Pentru a realiza exteriorul telefonului, compania chineza a colaborat cu divizia Designworks din cadrul BMW GROUP. Partea din fata este acoperita cu sticla curbata pe margini 2,5 D iar spatele este din aluminiu. De asemenea este dotat si cu un senzor NFC de amprenta si tehnologia Force Touch, alimentat de un accumulator de 3.250 mAh ( compatibil cu tehnologia QuickCharge 3.0 de la Qualcomm ).zte-vr-headset-640

Principala camera foto are stabilizare optica, un obiectiv cu diafragma f/1,8 si senzor de 20 megapixeli iar camera frontala are senzor de 8 mega
pixeli. Dupa cum sustin cei de la ZTE, Axton 7 va fi unul dintre primele modele de smartphone compatibil cu Daydream ( noua platform VR de la Google ) , si vine insotit de un headset VR. In plus, acest smartphone Axton 7 va avea garantia Axton Passport 2.0, valabila doi ani si ofera si o asigurare in cazul in care ecranul se va sparge sau carcasa se va lovi.

 

 Este cel mai bun terminal high-end calitate/ pret ?

Axton 7 este un smartphone care poate concura fara probleme si fara nici un fel de griji cu cele mai bune terminale ale momentului. ZTE nu a dezvaluit data exacta a lansarii dar cu siguranta ne vom putea bucura de acest telefon excelent in curand.

Pretul va diferi in functie de varianta aleasa. De exemplu, varianta de baza cu 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare va avea un pret de pornire de 450 de dolari pe cand varianta cu cu 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare va costa 500 de dolari.

loading…


Voteaza Articolul!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here